top of page

De Allerleukste zussen!

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Net voor de kerstvakantie stond er een leuke shoot op de planning.

Drie zussen runnen sinds een paar jaar de hippe en jonge webwinkel Allerleukst.

En of die winkel, én de zussen natuurlijk, #allerleukst zijn!

Wat een enthousiasme, en hoe tof dat je dat als 3 zussen samen kan runnen.

Op een ietwat druilerige zaterdagmiddag trof ik ze aan de keukentafel te midden van hun koopwaar.

Houten speelgoed, naamblokjes, maar ook kalenders, kaarsen en kaarten; zelfontworpen. Leuke hebbedingetjes voor zowel kinderen als de mama's.
We nemen altijd even de tijd om te horen wat hun 'verhaal' is, zo belangrijk om te weten wie je op de foto zet en waarom. Tegelijkertijd is het een momentje om het soms 'wat spannende ijs te breken'. Want ja vertellen is één ding, op de foto gaan vaak net even wat anders.

Onder de koffie nam ik al wat plaatjes van de zussen. Zo mooi om te horen dat een ieder zijn eigen aandeel heeft, maar tegelijkertijd altijd voor de ander klaar staat om bij te springen.
Jongste zus Daniëlle moet zich na een klein uurtje verontschuldigen, zij heeft nog andere verplichtingen. Geeft niets, ze staat al mooi in beeld, met okergeel bloesje, en zo kunnen we nog even op het gemak de producten mooi in beeld brengen.

Zie je die leuke kaart hieronder? Die is ontworpen door de vader van de zussen, geweldig toch? De hele familie denkt en werkt mee.

Eén dame willen we nog even noemen hier... Want ja, dat speelgoed wordt het leukste in beeld gebracht met zo'n kleine dreumes natuurlijk.. Dus daar ging ze, achter de blokkenwagen, 'zo hard als je kan'... Nou, dat deed ze. En lol dat ze had! Wij met haar, dat begrijp je wel. Wat een fijne afsluiter van deze shoot.

Beste dames, nog heel veel plezier met jullie webwinkel, en die kaartjes, die gaan we bestellen natuurlijk!Shoot in opdracht voor Terdege : serie 'Samenwerkende zussen'


408 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page